Despre noi

Long ’n Sassy a luat naștere din dragoste pentru animalele de companie cu scopul de a le crea accesorii stilate, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea și durabilitatea acestora.

Încă din primele momente în care Alma și Rio, cățelușii noștri, au apărut în viețile noastre, au reprezentat o sursa nesecată de iubire și inspirație. Având un lucru clar în minte, și anume dorința de a le oferi mereu tot ce este mai bun, ne-am propus să le creăm cele mai frumoase, dar și sigure accesorii. Astfel, am dezvoltat o pasiune pe care vrem să o împărtășim cu restul iubitorilor de animale.

Povestea Long ’n Sassy a început acum un an, dar până să ajungem la momentul în care să vă putem împărtăși creațiile noastre a fost un drum lung și plin de încercări. Calitatea și profesionalismul sunt două dintre principiile de bază în alegerile noastre personale, tocmai de aceea este important pentru noi să oferim același lucru prin intermediul Long ‘n Sassy. În acest sens, am investit foarte mult timp în căutarea celor mai potrivite materiale și proceduri pentru confecționarea produselor noastre.

Fiecare concept Long ‘n Sassy are în spate multe ore de brainstorming, numeroase încercări și prototipuri: începând de la materiale croite cu grijă, zeci de cusături experimentate, tipare minuțios proiectate și design-uri creative, până la ilustrarea logo-ului personalizat și găsirea etichetei perfecte, ne mândrim că Long ‘n Sassy nu este doar un magazin online cu accesorii pentru animale, ci o întreagă experiență.

Suntem emoționate să vă prezentam, pe rând, toate colecțiile la care am muncit cu pasiune și mult drag și vă invităm să faceți parte din povestea noastră. Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem!