Ghid de îngrijire

Bandane

Spălare

Bandanele noastre sunt confecționate din bumbac și se pot spăla manual sau la mașina de spălat. În cazul în care se spală la mașina de spălat, vă recomandăm să optați pentru un program de spălare cu o temperatură de până la 30℃ pentru că materialul să nu intre la apă și culorile să se păstreze cât mai mult timp. Opțional, recomandăm folosirea unor șervețele speciale de captare a pigmenților pentru a reduce riscul transferului de culoare.

Uscare

Vă recomandăm ca uscarea să se realizeze la temperatura camerei, fără intervenția unui uscător de rufe electric.

Călcare

Bandana se poate călca cu ajutorul unui fier de călcat setat pe un program destinat țesăturilor de bumbac, la o temperatură de maxim 150℃. Pentru a da o ținută mai buna bandanei recomandăm apretarea acesteia.

Lese și zgărzi

Spălare

Lesele și zgărzile noastre sunt confecționate din chingă de polipropilena și panglică din poliester și se pot spăla manual sau la mașina de spălat. În cazul în care se spală la mașina de spălat, vă recomandăm să optați pentru un program de spălare cu o temperatură de până la 30℃. Recomandăm folosirea unui săculeț pentru spălare pentru a proteja componentele metalice de eventuale zgârieturi. Opțional, recomandăm folosirea unor șervețele speciale de captare a pigmenților pentru a reduce riscul transferului de culoare.

Uscare

Vă recomandăm că uscarea să se realizeze la temperatura camerei, fără intervenția unui uscător de rufe electric.