Politica de retur

Conform legislației în vigoare O.U.G. 34/2014, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la data în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a Bunului achiziționat.

Pentru a își exercita dreptul de retragere, Clientul trebuie să ne informeze la adresa de email contact@longnsassy.com sau folosind formularul de contact cu privire la decizia de retragere din Contract, fără invocarea unui motiv.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original intact, cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului și documentele care l-au însoțit.

Dacă produsele sunt returnate într-o stare în care nu mai pot fi vândute ne rezervăm dreptul de refuza returul și a reexpedia produsele la adresa Clientului.

În cazul în care Clientul solicită retragerea din Contract, în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile lucrătoare de la dată primirii dovezii că produsul a fost returnat, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata.